Sales = Cash

Leer high-end skills voor top Sales!

Sales eng? Zonde!

Wat denk jij bij het woord Sales? Word je meteen enthousiast of krijg je er een nare bijsmaak van? Voor de meeste vrouwen met wie ik werk, is Sales nog altijd een ‘vies’ woord.

Ze associëren dit met opdringerige verkopers, niet te vertrouwen, altijd moeten scoren en meer. “Ik houd gewoon niet van sales”, hoor ik dan.

Maar als ik vraag waar deze associaties vandaan komen, blijkt vaak dat er eigenlijk iets anders aan de hand is. De meeste startende ondernemers die ik spreek, zijn namelijk bang voor sales … Echt waar!

Herken jij jezelf in onderstaande gedachten?

 • Ik ben gewoon geen goede verkoper
 • Wie zit er nu op mij te wachten?
 • Ik weet niet hoe ik een goed salesgesprek voer
 • Wat als mijn aanbod niet aantrekkelijk genoeg is?
 • Wat als ik helemaal niks verkoop?
 • Ik vind het spannend om mezelf te laten zien
 • Mijn concurrentie doet het al zoveel beter, daar kan ik nooit aan tippen.

Ben nu eens brutaal eerlijk tegen jezelf: sta jij je eigen succes in de weg door deze belemmerende gedachten? Houd jouw onzekerheid jou tegen om de powervrouw te worden die je wilt zijn? Om te knallen met jouw business?

Zo zonde! Want weet je, doordat je de eerste stap naar het ondernemerschap al hebt gezet, ben je sowieso al een powervrouw. Die onzekerheid is dus nergens voor nodig. Jij hebt niet zomaar gekozen voor jouw product of dienst. Je bent een topper in wat je doet en/of je verkoopt een product waar je in gelooft.

Sales is serious business

Sales hoeft niet eng te zijn. Sterker nog, het is juist hartstikke leuk! Maar het is niet iets wat je er zomaar bij doet. Sales is serious business. Soms lijkt het bij bepaalde ondernemers als vanzelf te gaan, maar neem van mij aan: ook zij zijn soms onzeker. Het verschil is dat zij zich strikt houden aan een uitgedachte sales strategie. Dát is een schot in de roos. Maar wat de meesten doen, is schieten met losse flodders …

Maar don’t worry, sales kan geleerd worden!

Hoe mooi is het als:

 

 • Jij precies weet hoe jij jouw salesgesprekken rockt?
 • Jij zonder twijfel nieuwe diensten en/of producten op de markt zet?
 • Jij vol zekerheid je business én jezelf promoot?
 • Jij nu eens écht geld kunt gaan verdienen?

Klinkt goed toch? Neem van mij aan: ook jíj kunt uitgroeien tot een echte salestijger. En nee, dat hoef je niet alleen te doen.

Ik help je daarbij.

Video serie: Sales = Cash

In mijn ‘3-delige videoserie ‘Sales = Cash’ leer ik jou high-end skills voor top sales. Aan de hand van duidelijke voorbeelden leid ik je door de 6 stappen uit de Sales Cycle en geef ik je praktische tips & trics om met jouw sales te gaan knallen.

Meer verkoop = meer omzet = meer cash!

Lieve onderneemster, je bent toch juíst je bedrijf begonnen om jouw product of dienst te verkopen? Omdat jij vindt dat de wereld dit verdient? Dus zet je angst opzij en doe het gewoon!

Download nu mijn 3-delige videoserie en maak korte metten met die onzekerheden. It’s worth a try!

0