van 'Passie naar Profit'

Mini Cursus

caty-hendriks-handtekening

STOP met jezelf klein te houden en je eigen succes te saboteren.
En START met het maken van meer impact!

Je wílt wel succesvol worden, maar durft niet te staan voor je eigen glorie. Je pakt niet de kansen om te groeien, te ontwikkelen en te doen wat je het liefste doet, terwijl je diep van binnen weet dat jij de wereld heel wat te bieden hebt met jouw ideeën. Je droomt al jaren van je eigen business, maar je houdt jezelf tegen om al die benodigde stappen te ondernemen en die vrouwelijke leider te zijn die je wilt en kunt zijn.

Want hoe/wat/waar begin je dan?

Kijk eens naar onderstaande punten …

Je wilt heel graag een eigen bedrijf starten, maar hebt geen idee WAAR je moet beginnen

Je weet juist wel wat je wilt gaan doen, maar HOE is nog een vraagteken

Je vraagt je continu af of je wel goed genoeg bent, wie er nu op jou zit te wachten en waarom mensen nou voor jou zouden kiezen

Je hebt geen idee wie je doelgroep is of hoe je product in een goed model te zetten

Herkenbaar? Guess what? NU is het tijd om te kiezen voor jezelf.

Voor jou: de succesvolle ondernemer, de zakenvrouw pur sang, de vrouwelijke leider die je wilt zijn. Stop met het saboteren van je eigen succes en maak voor eens en voor altijd korte metten met jouw belemmerende gedachten. En nee, dat hoef je echt niet alleen te doen. Ik sta naast je.

Ben jij klaar om te gaan knallen?

Een bedrijf starten brengt uitdagingen met zich mee. Wil je daarnaast ook nog groeien als persoon en als ondernemer, dan kan dit soms nogal overweldigend zijn. Want hoe begin je nou – met welk product of dienst? Wie is je doelgroep? Hoe zet je dit om in een bruikbaar en helder model?

Daarom heb ik die stappen in mijn online programma van ‘Passie naar Profit’ Mini Cursus gezet. In 4 weken zetten we samen de basis van jouw bedrijf (opnieuw) neer: van jouw passie naar een bruikbaar product of dienst, een heldere doelgroep, je model… Maar ook je mindset krijgt een flinke boost. Want ondernemen werkt alleen als jij er zelf in gelooft. In je business, maar vooral ook in jezelf.

Ben jij het zat om jezelf in de weg te zitten? Voel jij in iedere vezel van je lichaam dat je klaar bent om te doen wat je echt wilt? Dat dit hét moment is om van jouw business een succes te maken? Ben jij bereid om te investeren in jezelf en je bedrijf?

Kortom: ben jij er klaar voor?

Volg dan DE van ‘Passie naar Profit' MINI CURSUS.

Na dit programma...

Weet jij precies hoe jouw basis eruit ziet. Hoe fijn is het als je niet alles zelf hoeft uit te zoeken, maar de juiste tools, mindset & structuur krijgt aangereikt om jouw onderneming tot een succes te maken? In 4 weken tijd gaan we dan ook van niks naar een stevige fundering. Samen leggen we de basis voor een booming business!

Wat het programma je oplevert?
Na 4 weken...

  • Zijn jouw product/dienst én doelgroep cristal clear
  • Heb je een super model gemaakt waarmee je makkelijk je potentiële klant kunt laten zien wat jij doet
  • Herken jij jouw grootste valkuil waar jij je eigen succes (onbewust) in de weg zit
  • Ben jij klaar om dat succes te pakken dat je verdient
  • Heb jij een Gouden Verhaal waarvan anderen denken "wow, met haar wil ik werken!"

Dus, wat zeg je ervan? Durf jij het aan om de eerste stap te zetten en nu eens écht te beginnen met ondernemen? The choice is yours!

Wat is inbegrepen in de mini cursus ‘van Passie naar Profit’

4 uitgebreide online modules

Toegang tot de 4 basis modules (video’s inclusief werkdocumenten) via e-mail in je inbox, zodat je er altijd en overal toegang tot hebt.

Toegang tot de besloten Facebook Community

Hier kun je mij persoonlijk al je vragen stellen tussen de calls door, maar ook met vragen en voor support terecht kunt bij je mede-deelnemers. Samen staan we sterk!

 

Online leren

Als deelnemer aan mijn programma van ‘Passie naar Profit’ ontvang je wekelijks een video met een module in je mail. In deze modules leer ik je aan de hand van video’s, werksheets en opdrachten hoe je een succesvol bedrijf start en wat hiervoor nodig is. Ik leer je alles over de basis én het hebben van de juiste mindset.

Is Online Leren wat voor jou?

Ben je op zoek naar meer inhoudelijke kennis én wil je waardevolle ondernemerslessen? Beiden komen aan bod. En het mooie is dat je het programma in je eigen tempo volgt vanuit je eigen kantoor!

En mocht je aarzelen omdat je je afvraagt of het wel voldoende aansluit op jouw individuele situatie? In de de FB groep kun je me AL je vragen stellen over jouw individuele situatie. Maar ik garandeer je: als jij de stappen gaat toepassen dan breek je door, dat is wat zeker is.

de-modules

Van Passie naar Bedrijf

Ontdek wat je DOET, voor WIE je het doet en WAT je verkoopt

Herken Jouw Criticasters Systeem

In deze module leer je welke criticasters jij hebt én vooral hoe je ermee omgaat en ze tot zwijgen brengt

Specificeer & Vind Jouw Niche

Ik leer je jouw exacte niche te bepalen

Jouw Super Slimme Bedrijfsmodel

Je maakt een eigen bedrijfsmodel om jouw product of dienst super helder te kunnen verkopen bij jouw potentiële klanten

Denk jij nou ‘Yes! Dit wil ik!’, meld je dan nu aan!

Wil je eerst overleggen of dit programma echt wat voor jou is?
Neem dan contact met me op, dan plannen we een afspraak in.

Hi, ik ben Caty

Ik zie het als mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te inspireren, te empoweren en te ondersteunen, zodat zij met een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen in de wereld staan – de leiders van morgen te worden. Waarom? Omdat ik erin geloof dat deze wereld zoveel meer vrouwelijk leiderschap kan gebruiken. Jou dus!

Ik help je jouw bedrijf te bouwen op basis van jouw passie én om daar snel klanten en inkomsten mee te krijgen!

Ik leer je wat voor mij heeft gewerkt in de afgelopen 20 jaar als succesvol onderneemster en waarin ik duizenden euro’s geïnvesteerd heb in trainingen en ontwikkeling. Jij krijgt het beste van dat alles in 1 tof online programma! Zodat jij direct jouw klanten weet te raken met jouw verhaal en kunt doen waar jij goed in bent.

Dit is waarom je met mij wilt werken:

  • Ik werk holistisch: fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal
  • Ik weet éxact hoe de mind werkt en hoe jij jezelf tegenhoudt, omdat je bang bent voor succes of niet goed genoeg te zijn
  • Jezelf authentiek laten zien aan klanten is een belangrijk onderdeel welke ik je leer
  • Het perfectionisme, het niet goed genoeg voelen, bang zijn voor succes, teveel tegelijk willen doen (hello chaoot) dwars door de 2008 recessie heen? Ik heb het allemaal al meegemaakt en gedaan

Ik zorg ervoor dat jij die zelfverzekerde vrouw én ondernemer word die je altijd al wilde zijn.

Hell yes! Ik ben klaar om te groeien!

Ben jij van plan om een eigen bedrijf te starten of is jouw net gestarte bedrijf toe aan meer helderheid en een sterke(re) basis? Voel jij dat dit is wat je moet doen om jou en je bedrijf te laten rocken? Wil jij in slechts 4 weken starten met jouw Passie naar Profit?

0