Slide background
 • Practical Action in my relationship

  After spending a 30 min. talk with Caty on her "your dream relationship program", I learnt a practical action that I can apply on my current relationship and I already see some improvement. You rule the room with your high energy & emotion.

  Ryan - 10/12/2017 Malaysia
 • Different insight

  Caty has an amazing workshop which is guaranteed to change the quality of all your relationships. What she shares gave me a completely different insight into how to powerfully deal with my most challenging relationships with my spouse, children and parents. You have to attend this!

  Rahel Jains - 10/12/2017 India
 • Je ontspannen manier van begeleiden

  De telefoongesprekjes waardoor ik de juiste focus behield, meer successen zag en inzicht kreeg over vrijheid en genieten, over loslaten en hoe plannen vrij-zijn creëert. Stimulans om te signaleren wat er gebeurt bij de ander omdat ik me anders gedraag, reageer of deel.

  Je houding ‘dat alles wat we zouden bijdragen aan de productie goed was’. Je ging uit van onze inzet en mede-verantwoordelijkheid. Nooit heb je gepusht of gezegd dat iets moest. Dit doe ik wel naar mijzelf. Door jouw houding kon ik voelen wat het op mij deed, wanneer ik aan iets niet had voldaan. Dat ik nee mochten zeggen, bijvoorbeeld als ik op een avond echt niet kon komen door werk. Je toon! Gewoon vragen en zeggen. Wat is dat een sterke kant van jou!! Het nodigde mij uit om mee te doen. Zo soepel als samenwerking dan gaat.

  Vooral de laatste drie punten sloten aan bij mijn doel om met assertiviteit en aardigheid te experimenteren. Te mogen stranden en stralen in ons team."

  Merl - 2016
 • Verschillende Communicatiestijlen

  Dat er verschillende communicatiestijlen zijn had ik al van mijn dochter geleerd, maar inhoudelijk, hoe die stijlen in elkaar steken is voor mij een eyeopener.

  Ik ben blij de cursus gevolgd te hebben. Het helpt mij vooral mezelf beter te begrijpen in contact met anderen, omdat ik begrijp dat de ander een andere communicatiestijl kan hebben dan ik en alleen dat inzicht helpt mij al enorm

  Ans - 2015
 • Mezelf leren kennen

  Ik heb geleerd om de communicatiestijlen te herkennen en die ook toe te passen.

  Ook heb ik mezelf beter leren kennen en wat voor mij belangrijk is in de communicatie. Het inzicht dat ik communiceer om tot samenwerking te komen en de gereedschappen die ik hier voor heb gekregen, zijn erg praktisch en direct toepasbaar in het “echte” leven

  Nicole - 2015
 • Omgaan met anderen

  Ik heb geleerd hoe ik beter kan omgaan met mensen door middel van de diverse communicatiestijlen.

  Paul - 2014
 • Combi Theorie & Praktijk

  Prima combinatie van theorie en hoe het werkelijk toe te passen in de praktijk dmv oefeningen.

  Jeroen - 2014
 • Relaties naar een hoger plan

  Met alle tools die ik in deze training geleerd heb, ben ik in staat om mijn relaties naar een hoger plan te tillen; samen te werken, conflicten op te lossen, moeilijke gesprekken aan te gaan.

  Clara - 2014
0