Speed Coach Consult

Binnen 30 minuten helder waar jouw probleem ligt.

Hé krachtige & ambitieuze vrouw ben je ook uitgeblust aan het einde van de dag?

Is het je wel weer gelukt om alle ballen hoog te houden thuis, maar ben je jezelf wéér voorbij gelopen? En op je werk is het ook al zo, omdat je steeds bezig bent met thuis. En andersom.

Pieker je de hele tijd hoe je dit anders kunt doen: wel/niet die andere baan. Of juist meer thuis zijn? Waardoor je niet meer kunt genieten, je continu moe bent en zelfs heel vaak chagrijnig? Is je relatie ondertussen een sleur geworden en je seksleven bestaat bijna niet meer?

Bij iedereen lijkt het allemaal geen probleem te zijn, behalve bij jou. Iedereen lijkt HET geheim onder de knie te hebben, behalve jij. Wat doen zij anders dan jij? Wat weten zij wat jij nog niet weet? Andere vrouwen draaien hun hand er niet voor om: kinderen, werken, huishouden, vrienden, boodschappen en dan ook nog de ideale partner zijn… pfff, als jij ’s avonds op de bank zit, val je in slaap!

Waarom ben je op aan het einde van de dag zo uitgeteld, terwijl je het zo goed voor elkaar hebt? Leuke baan, leuke kinderen en fantastische man. Hoe komt het dat je niet meer “gewoon blij” kunt zijn, je chaotisch bent in je werk en je vaak moppert op je kinderen, terwijl die eigenlijk lekker aan het spelen waren (ok, ok die troep dan daargelaten). En je man doet best veel in het huishouden, dus waarom ben jij dan zo “leeg”?

Wil jij weten waar het misloopt? Wil jij ook HET geheim weten wat anderen weten? Of wil jij gewoon eens sparren zodat je meer helderheid hebt?

Enkele resultaten na het gesprek in de “Speed Coach Call” (SCC):

  • Weet jij wat er nodig is om weer plezier in je werk te hebben
  • Na deze SCC weet jij hoe je de 1e stap zet om de vonk weer terug in je relatie te brengen!
  • Hulp nodig bij een belangrijk besluit? Tijdens deze SCC gaan we samen knopen doorhakken.

Ervaringen van anderen

Hoe hebben anderen de Speed Coach Call ervaren?

“Ik heb nu in ieder geval helder waar aan te werken. De mist in m’n hoofd is opgetrokken.”

“Ik weet dus eigenlijk heel goed weet wat ik wil, goh!”

Tijdens de Speed Coach Call krijg je door de vragen heel helder wat jij exact nodig hebt om andere resultaten in je carrière te behalen. Tijdens de Speed Coach Call leer je hoe je met je partner samen kunt werken naar meer plezier en intimiteit in jullie relatie. Door de SCC maak je voor jezelf helder welke besluiten je dient te nemen om weer beter in je vel te zitten.

Veelgestelde vragen

1. Hoe lang duurt het gesprek?
Gemiddeld duurt een gesprek 30 minuten, maar soms loopt het ook wel uit naar 45 minuten.

2. Wat mag ik van een SCC verwachten?
Wat we doen is heel veel vragen stellen/beantwoorden. Eerlijkheid is dus heel
belangrijk vanuit jouw kant. En van mij mag je professionaliteit en vertrouwelijkheid verwachten. Maar het belangrijkste is dat jij je commit aan jezelf zijn tijdens dat gesprek. Zo krijgen we de beste resultaten in korte tijd.

3. Wat nou als 30 minuten niet genoeg is?
Binnen 30 minuten is het meestal wel helder. Mocht dat toch niet zo zijn, dan lukt het meestal echt wel in 45 minuten. En een vervolgafspraak is altijd een optie uiteraard.

4. Is het gesprek vertrouwelijk?
Uiteraard is het gesprek vertrouwelijk. Ik zal nooit informatie van jou delen met derden.

5. Wat is ZOOM?
Zoom is een online video conferencing systeem waarvoor je niks hoeft te
downloaden of te installeren. Het is een link die je krijgt in de App, en als je daarop klikt dan opent het via internet vanzelf.

6. Wat kost een Speed Coach Call?
De Speed Coach Call kost eenmalig €9,95.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je betaling is ontvangen stuur ik je binnen 48 uur een ZOOMlink toe, waardoor we kunnen videobellen. We overleggen via mail welke datum en tijd je het beste uitkomt. Een voorkeursmoment kun je ook tijdens het afreken proces aangeven.

Tijdens het Speed Coach Consult stel ik je vooral een heleboel vragen over zowel privé als zakelijke onderwerpen. Hierdoor heb je binnen 30 minuten helder wat eigenlijk je vraag of probleem is.

0