Caty Hendriks

Mindset & Communicatie Coach Voor Ambitieuze Vrouwen

Wat kan ik voor jou betekenen?

Hi, ik ben Caty.

Specialist in alle soorten relaties, communicatie, mindset doorbraken en project management. Ik help vrouwen zoals jij om het leven te creëren wat zij willen.

Kan ik eerlijk zijn?

Toen ik jonger was, was ik vrij onzeker wat ik overschreeuwde met veel geluid en doen alsof. Ik wilde vooral niet dat mensen dachten dat ik onzeker was… en ik werkte heel hard om die schijn op te houden van een goede relatie en een super baan.

Super vermoeiend vooral.

Totdat ik ging scheiden, mijn baan ophield te bestaan en ik het echt niet meer kon ontkennen. Ik heb 4 maanden aan 1 stuk gehuild en getreurd. En ik dacht dat het nooit meer goed zou komen.

I couldn’t be more wrong.

In de vele jaren die volgden op weg naar mijn fantastische relatie en succesvolle bedrijf, ontmoette ik veel vrouwen die in soortgelijke situaties zaten: dalend zelfvertrouwen, stress, geen energie meer, problemen met geld, te weinig klanten, sleur in de relatie…

Het maakt niet uit of je relatie of bedrijf er slecht voor staat. Het is ok als je je ontmoedigd, uitgeblust of verward voelt. Ik ben hier om je te helpen een Quantum Leap te nemen!

Ik ben namelijk het bewijs dat het kan, ongeacht hoe diep je dal is.

Dus geloof me als ik zeg … ik begrijp je.

Ik geloof er namelijk in dat wij vrouwen heel krachtig en sterk zijn, veel tegelijk aan kunnen (en nee, niet gaan multitasken nu, dat bedoel ik niet), een positieve mindset hebben, goed in communicatie zijn en nog beter in inleven in de ander. Wij vrouwen hebben heel veel potentieel in huis.

En ik wil jou helpen dat ook (weer) te ervaren in jouw leven & business.

Een van mijn business coach klanten Tamara zei heel mooi: “Je laat mij in mijn eigen kracht staan.” en dat is wat ik ook wil voor jou!

Ik ben namelijk in een unieke positie. Ik heb al mijn ervaringen & opleidingen samengevoegd om al het potentieel wat in jou zit, naar buiten te laten komen door mijn krachtige mindset/ communicatie/relatie trainingen & coaching.

Het “enige” wat ik doe, is dat wat jij nodig hebt faciliteren.

Ik vind het fantastisch om te zien wanneer andere vrouwen weer in hun kracht staan en hun eigen leven creëren, zodat ze een ongelofelijk leven kunnen leven.

Hoe?

Met een “breakthrough” mindset training, coaching en ons unieke 4-bouwstenen Relatie Hart (kijk hier de uitleg over ons Relatie Hart).

De methodieken waarin we gespecialiseerd zijn en mee werken in onze trainingen en coaching, zijn o.a.:

 • Cognitieve vaardigheden;
 • Onderdelen uit de NLP;
 • Zelfovertuigingen, contra-productief gedrag & belemmerende gedachten;
 • Executieve functies;
 • Muziek & geleide processen;
 • Persoonlijk leiderschap;
 • RET;
 • Cirkel van Reacties;
 • Communicatie technieken.

Wil je meer over mij weten?

 • Ik houd van gezelligheid en lekker eten.
 • Ik ben rechtdoorzee en sta altijd open voor feedback.
 • Ik houd van paardrijden en wandelen met mijn honden in de bossen.
 • Ik vind het fantastisch om te reizen.

Groei vind ik heel belangrijk, daarom zal ik ook altijd zelf training & coaching blijven volgen.

Soms ben ik ietwat eigenwijs, maar ik vind samenwerking veel belangrijker dan gelijk hebben. Want ik heb niet alle antwoorden en ik maak zeker fouten. Alleen met een team kan ik verder groeien en leren.

De belangrijkste waarden in mijn leven zijn: groei, rekening houden met elkaar, commitment en samenwerking.

Laten we kennis maken, ik bijt niet 😉

“Durf te kiezen en te investeren in jezelf, je bent het waard.”

0