Caty Hendriks

Trainer & Coach Voor Ambitieuze Vrouwen

Hi, ik ben Caty.

Specialist in alle soorten (team)relaties, sales, persoonlijk leiderschap, doelen stellen én behalen, communicatie, mindset doorbraken, processing en project management. Ik help vrouwen zoals jij om het leven te creëren wat jij wilt.

Kan ik eerlijk zijn?

Toen ik jonger was, was ik vrij onzeker wat ik overschreeuwde met veel geluid en doen alsof. Ik wilde vooral niet dat mensen dachten dat ik onzeker was… en ik werkte heel hard om die schijn op te houden van een goede relatie en een super baan.

Super vermoeiend vooral.

Totdat ik ging scheiden, mijn baan ophield te bestaan en ik het echt niet meer kon ontkennen. Ik heb 4 maanden aan 1 stuk gehuild en getreurd. En ik dacht dat het nooit meer goed zou komen.

 
 
 
 
 
 
 

I couldn’t be more wrong.

In de vele jaren die volgden op weg naar mijn huidige (& fantastische) relatie en succesvolle bedrijf, ontmoette ik veel vrouwen die in soortgelijke situaties zaten: dalend zelfvertrouwen, stress, geen energie meer, problemen met geld, te weinig klanten, sleur in de relatie, uitdagingen met de kids…

Het maakt niet uit of je relatie of bedrijf er slecht voor staat. Het is ok als je je ontmoedigd, uitgeblust of verward voelt. Ik ben hier om je te helpen een Quantum Leap te nemen!

Ik ben namelijk het bewijs dat het kan, ongeacht hoe diep je dal is.

Dus geloof me als ik zeg … ik begrijp je.

Ik geloof er namelijk in dat wij vrouwen heel krachtig en sterk zijn, veel tegelijk aan kunnen (en nee, niet gaan multitasken nu, dat bedoel ik niet), een positieve mindset hebben, goed in communicatie zijn en nog beter in inleven in de ander. Wij vrouwen hebben heel veel potentieel in huis.

En ik wil jou helpen dat ook (weer) te ervaren in jouw leven & business.

Een van mijn business coach klanten Tamara zei heel mooi: “Je laat mij in mijn eigen kracht staan.” en dat is wat ik ook wil voor jou!

Ik ben namelijk in een unieke positie. Ik heb al mijn ervaringen & opleidingen samengevoegd om al het potentieel wat in jou zit, naar buiten te laten komen door mijn krachtige sales/zakelijke/mindset/communicatie/relatie building trainingen & coaching.

Het “enige” wat ik doe, is dat wat jij nodig hebt faciliteren.

Ik vind het fantastisch om te zien wanneer andere vrouwen weer in hun kracht staan en hun eigen leven creëren, zodat ze een ongelofelijk leven kunnen leven.

Hoe?

Door spreken, trainen & coachen. Door retreats & momenten voor jou te creëren. Door events te organiseren. Door coaching. Hierdoor zijn we jouw stok achter de deur, die duw in de rug die je nodig hebt, je klankbord.

De methodieken waarin ik gespecialiseerd ben en mee werk in onze trainingen en coaching, zijn o.a.:

 • Cognitieve vaardigheden;
 • Processing technieken (afkomstig van Alan Walters – enige in Europa die deze gebruikt);
 • Sales technieken (afkomstig van Blair Singer – internationaal Salestrainer);
 • Onderdelen uit de NLP;
 • Zelfovertuigingen, contra-productief gedrag & belemmerende gedachten (enige die deze technieken in Europa gebruikt);
 • Ademhalingstechnieken;
 • Executieve functies;
 • Muziek & geleide processen;
 • Persoonlijk leiderschap;
 • RET;
 • Cirkel van Reacties;
 • Communicatie technieken.

Mijn missie

De vrouw verdient MEER.

Meer zelfvertrouwen, meer rijkdom, meer tijd voor zichzelf, meer power, meer transformatie, meer zichtbaarheid, meer zelfliefde, meer innerlijke rust, meer geld, meer….

H&CO is op een missie om dit te realiseren, voor alle vrouwen ter wereld.

To empower, nurture & release  the women spirit, so women realize their full potential.

Hierdoor creëren we een veiligere wereld voor onszelf en onze kinderen.

 

Wil je meer over mij weten?

 • Ik houd van gezelligheid en lekker eten.
 • Ik ben rechtdoorzee en sta altijd open voor feedback.
 • Ik houd van paardrijden en wandelen met mijn honden in de bossen.
 • Ik vind het fantastisch om te reizen.

Groei vind ik heel belangrijk, daarom zal ik ook altijd zelf training & coaching blijven volgen.

Soms ben ik ietwat eigenwijs, maar ik vind samenwerking veel belangrijker dan gelijk hebben. Want ik heb niet alle antwoorden en ik maak zeker fouten. Alleen met een team kan ik verder groeien en leren.

De belangrijkste waarden in mijn leven zijn: vrijheid, autonomie, persoonlijke ontwikkeling, passie, leiderschap, rijkdom, spiritualiteit en veiligheid.

Laten we kennis maken (klik op ‘kennis maken’), ik bijt niet 😉

0