Hoe ik in het leven sta.

Over mijn visie en hoe ik in het leven sta. Als moeder, als coach, als trainer…

Als trainer krijg ik regelmatig vragen als: “Hoe kan ik omgaan met, of hoe vermijd ik miscommunicatie in mijn relatie?”. In andere woorden, hoe maak ik mijn relatie weer werkend? Deze vragen herken ik wel. En heel eerlijk, ik stel ze ook nog wel eens. Veel minder, dat gelukkig wel. Lees hier, in mijn allereerste blog, over waarom ik doe wat ik doe. Wat maakt mij zo gedreven in het helpen van andere mensen bij het vinden van hun antwoorden? Ik licht dit graag toe aan de hand van een stukje achtergrond.

Wanneer we het hebben over ‘liefdevolle, langdurige relaties’, zou je kunnen zeggen dat ik behoorlijk geleerd heb van mijn voorgaande relaties. Ik ben héél gelukkig met mijn lieve man (alweer 11 jaar!). Maar mijn vorige relatie liep na ruim 10 jaar vrij onverwacht op de klippen; ik trouwde op mijn 25e en ging scheiden op mijn 27e. Waar dit mis was gegaan, wat ik verkeerd had gedaan, ik wist het niet. Ik dacht dat we van elkaar hielden, dat was toch genoeg!? De periode die volgde was confronterend en ging me niet in de koude kleren zitten. Mijn interne zoektocht. Hoe kon ik van deze ervaring leren, van mijn fouten op z’n minst? Ik wilde het de volgende keer graag anders kunnen doen!

Ik ben op onderzoek uit gegaan. Ik heb durven kijken naar mezelf en heb gezien hoeveel invloed (mis-)communicatie heeft gehad in het stuklopen van deze relatie. Ik heb oplossingen gezocht en gevonden en antwoorden gekregen op mijn vragen hoe ik een werkende liefdevolle relatie creëer en onderhoud. Ik heb voor mezelf waardevolle lessen en nieuwe inzichten gehad.

En onderweg heb ik gezien dat niet alleen ik, maar ook veel andere mensen op zoek zijn naar deze kennis. En deze wil ik nu delen, zodat ik andere mensen ook helpen.

Inmiddels weet ik ook, door mijn jarenlange ervaring als trainer/coach, dat we een mooiere wereld kunnen creëren. Voor onszelf, en voor de mensen om ons heen. Met elkaar in samenwerking, iedereen op zijn/haar eigen tempo en unieke manier. Een menselijke samenleving, op basis van partnership, liefde en inspiratie. Dit is een drijfveer, die sinds de geboorte van mijn zoon Thijs alleen maar versterkt is. En dat wens ik niet alleen voor mijn zoon, maar voor alle kinderen.

Ik heb nu mijn visie gevonden. En weet hoe ik dit voor mezelf en de mensen om me heen kan creëren. En ik gun dit jou ook. Alles dat ik doe, doe ik vanuit deze visie. De komende tijd laat ik jou graag zien hoe dat er in de realiteit uitziet. Door mijn kennis met je te delen, van gereedschap tot methode, ervaring tot succesverhaal.

Ik nodig je dan ook van harte uit om via mijn blog, website, Facebook en andere wegen op de hoogte te blijven, maar vooral geïnspireerd te raken hoe je meer plezier en partnership in jouw relatie(s) kunt ervaren. Zodat we samen “een wereld creëren waarin we samenwerken en sterkere relaties bouwen door effectieve communicatie, die verbondenheid in je relatie oplevert”.

Liefs,

Caty

Ps. Gisteren heb ik als cadeautje een KOSTELOOS communicatie consult weggeven. Mocht je dat gemist hebben, wil ik je nu nogmaals de kans geven om dit vrijblijvende gesprek van 20 minuten te ontvangen. Je kan jouw 20 minuten claimen door te e-mail naar caty@hendriks-co.nl.

Recent Posts
0