Events

Relatie Bootcamp (2 dagen)

Wil je eindelijk weer bruisen? Voel je je de laatste tijd moe, uitgeput en heb je niet de energie die je wilt steken in je bedrijf en je gezin? Is je relatie ondertussen een sleur geworden (seksleven – bestaat dat nog?) en je werk een chaos? Deze praktische training kan helpen.

Business Bootcamp (4 dagen)

Je ligt ‘s nachts wakker en piekert over je bedrijf/ je werk. En overdag val je zowat in slaap, omdat je zooo moe bent. Je weet dat je iets anders moet doen, maar je weet niet wat! Je hebt te weinig omzet. Je wilt meer klanten. Je wilt meer samenwerking met anderen. En je hebt al helemaal geen zin of focus om te werken aan nieuwe ideeën voor je werk.

Ben jij klaar voor een hogere omzet én meer tijd voor je gezin? Na het volgen van de 4-daagse live Bootcamp training haal je hogere omzetten zonder extra tijd kwijt te zijn. Weet je waar je staat met je bedrijf, waar je heen wilt en vooral – wat heb je daarvoor nodig om het te laten slagen.

Couples Retreat (5 dagen)

Altijd druk, druk, druk. Beiden een uitdagende baan en weinig tijd voor elkaar. Communicatie gaat vooral over de praktische zaken en de kinderen. Je seksleven… wat is dat? En vakantie is vooral om bij te slapen. In 1 woord: “sleur” – dat is het geworden.

Je kinderen zijn 4 jaar of ouder ondertussen en nu heb je weer iets meer tijd voor jezelf en je relatie, maar is daar nog wel wat van over? Hoog tijd om dat eens uit te zoeken in het altijd zonnige Portugal!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0