Couples Retreat (5 dagen)

“Luxe, goed eten, verwennerij en ontspanning. Alle tijd voor elkaar én voor jezelf.”

Altijd druk, druk, druk. Beiden een uitdagende baan en weinig tijd voor elkaar. Communicatie gaat vooral over de praktische zaken en de kinderen. Je seksleven… wat is dat? En vakantie is vooral om bij te slapen.

In 1 woord: “sleur” – dat is het geworden.

Je kinderen zijn 4 jaar of ouder ondertussen en nu heb je weer iets meer tijd voor jezelf en je relatie, maar is daar nog wel wat van over?

Hoog tijd om dat eens uit te zoeken in het altijd zonnige Portugal!

Je hebt je tijd vooral gestopt in je jonge kind(eren) en je werk. Zij kwamen op de eerste plek. Sporten? Euh nee joh, wel wat tv kijken (om even bij te komen). Af en toe afspreken met een vriendin ging ook nog wel. Maar jij en je relatie stonden op plek nummer 10 en 11 zo ongeveer.

Waarom wil je op retreat?

1. Je hebt een fijn gezin, maar hebt het gevoel dat er geen tijd meer voor jezelf overblijft. Door elke avond een simpele “to do” lijst te maken voor de volgende dag inclusief jij-tijd, is het makkelijker om te doen wat je moet doen én tijd voor jezelf over te houden.

2. Je seksleven spetterde in het begin en was de beste ooit, maar nu is ie al maanden aan slijtage onderhevig. Plan 1x per maand een avondje weg, waarbij je om de beurt de avond regelt. Ga daarbij altijd naar iets nieuws. En zorg dat je je beiden optut alsof het de 1e avond uit samen is.

3. Jullie hebben het fijn samen, maar de intimiteit is wel verdwenen. Door elkaar elke dag minimaal 5 complimenten te geven, zul je zien dat de intimiteit weer terug komt. Jullie knuffelen en zoenen weer meer en vinden elkaar gewoon weer leuker.

5 dagen voor jullie..

Tijdens het 5-daagse retreat hebben jullie weer alle tijd voor elkaar én voor jezelf.

Door de dag heen doen jullie diverse (rustgevende & ontspannende) activiteiten zoals yoga, wandelen, zwemmen of sporten. Je gaat aan de slag met en zonder elkaar om weer helder te krijgen wat voor jou en jullie relatie belangrijk is. Ook stel je samen een plan voor de toekomst op.

En dat binnen een superluxe omgeving, waar helemaal voor je wordt gezorgd!

Samen weer genieten & ontspannen. Weer goede gesprekken met elkaar kunnen voeren (zonder dat de kids elke 5 seconden onderbreken). Weer echt weten waarom je voor elkaar gekozen hebt, de vlinders zijn weer terug van weggeweest.

Samen helder hebben hoe je je relatie gezond houdt, omdat je geleerd hebt onderwerpen anders te bespreken. Samen, want dat is waar het deze 5 dagen om draait. 

De locatie: Macdonald Monchique Resort & Spa.

Macdonald Monchique Resort & Spa is het enige resort in dit onontdekte gebied van Portugal dat 5-sterrengastvrijheid en modern design combineert met een ongerepte omgeving en een adembenemend uitzicht op de bergen en de kust. Met prachtig ingerichte suites, een heerlijke spa en high-end eetgelegenheden. Een idyllische locatie in de westelijke Algarve (Portugal).

Samen weer genieten & ontspannen. Weer goede gesprekken met elkaar kunnen voeren (zonder dat de kids elke 5 seconden onderbreken). Weer echt weten waarom je voor elkaar gekozen hebt, de vlinders zijn weer terug van weggeweest.

Samen helder hebben hoe je je relatie gezond houdt, omdat je geleerd hebt onderwerpen anders te bespreken samen. Wat je leert is om je little voices te herkennen en ze onder controle te houden.

Wat gaan we doen?

Bij het retreat horen luxe, goed eten, verwennen en ontspannen. 5 dagen lang word je in de watten gelegd én ga je aan de bak met je relatie. Een super combinatie die zorgt voor hele mooie resultaten, omdat je uit de dagelijkse gang van zaken bent.

5 dagen lang ga je aan de slag met jezelf en jouw mindset.
Elke dag is er ruimte voor ont- en inspanning.
Elke dag is er overheerlijk en gezond eten & drinken.
Elke dag is er tijd voor jullie samen.

We gaan je uitdagen op allerlei vlakken, waardoor je als herboren weer naar huis gaat met een rugzak vol gereedschappen en mooie ervaringen.

Je arriveert de avond ervoor en je vertrekt de ochtend erna.

Praktisch

We verblijven 5 dagen in het 5 sterren resort Macdonald Monchique Resort & Spa. Dit ligt in de westelijke Algarve (Portugal). Het volgende retreat staat gepland voor maart 2019.

Het retreat voor 2 personen is inclusief:
– Koffie, thee, dranken
– Ontbijt, lunch, diner
– Tussendoortjes / Gezonde snacks
– 6 nachten in een ruime suite met King Size bed

Het retreat is exclusief:
– De reis naar Monchique, Algarve, Portugal
Tip: Op Skyscanner kun je hele voordelige vluchten vinden.

Prijs:
De all-in prijs per stel (2 personen) is €7.997,- (€3.998,50 per persoon).

Veelgestelde vragen

1) Wat zit bij de prijs inbegrepen?
Hotelovernachtingen, eten & drinken alle dagen, trainingen, activiteiten. Het enige wat niet inbegrepen is, zijn de reiskosten om er te komen.

2) Hoe zien de dagen eruit?
‘s Ochtends (na het ontbijt) beginnen we met een activiteit om de dag goed te kunnen starten, waarna we beginnen met de trainingsdag. Deze duurt tot ongeveer 21.00 uur. Waarbij er uiteraard uitgebreid geluncht en gedineerd wordt en er ook voldoende ruimte is voor elkaar en ontspanning. Wij zorgen deze dagen voor jullie.

3) Moeten we samen deelnemen?
Ja, het is de bedoeling dat je samen komt en samen gaat werken aan je relatie in een ontspannen sfeer.

Twijfel je nog? Laten we samen je stappen bepalen.

We garanderen je dat dit de beste vakantie weg ooit wordt samen! 

Je gaat zeker weten naar huis met heel veel nieuwe inzichten. Uit je comfort zone geschud zodat er weer veel ruimte in je hoofd is voor een nieuw jaar samen.

Twijfel je? Laat het ons weten, zodat we met jullie mee kunnen kijken of dit inderdaad de beste stap nu is. Of dat je beter eerst andere acties kunt ondernemen.

0