Slide background

Heb je de kosteloze online communicatiestijlen test nog niet gedaan? Klik hier en krijg inzicht in jezelf en jouw stijl.

Als je echt wilt begrijpen hoe jij in praktijk jouw communicatie zó kunt inzetten dat jouw boodschap aankomt zoals jij deze bedoelt. Maar ook hoe je in de taal van de ander kunt communiceren en begrijpen wat de ander bedoelt, los van de manier waarop de ander het brengt, kom dan vooral naar deze interactieve, leerzame workshop!

In deze 1-daagse workshop leer jij jouw eigen stijl én die van anderen te herkennen. En je krijgt hele praktische gereedschappen mee hoe daarmee om te gaan opdat je meer en meer verbondenheid in jouw relaties creëert.

Je zult de volgende resultaten boeken:

 • effectievere communicatie
 • makkelijker bereiken wat je wilt
 • minder spanningen en weerstand
 • meer bereidheid tot luisteren
 • betere en intensere relaties met familie en vrienden
 • stijging van productiviteit van 15 tot 20%

Schrijf je in voor de training in 2017 op:

 • Vrijdag 17 februari 2017 in Amsterdam (wachtlijst)
 • Donderdag 16 maart 2017 in Veenendaal
 • Vrijdag 12 mei 2017 in Amsterdam
 • Maandag 29 mei 2017 in Veenendaal
 • Vrijdag 14 juli 2017 in Veenendaal
 • Vrijdag 15 september 2017 in Veenendaal
 • Vrijdag 24 november 2017 in Veenendaal
Ervaringen van andere cursisten:

Dat er verschillende communicatiestijlen zijn had ik al van mijn dochter geleerd, maar inhoudelijk, hoe die stijlen in elkaar steken is voor mij een eyeopener. Ik ben blij de cursus gevolgd te hebben. Het helpt mij vooral mezelf beter te begrijpen in contact met anderen, omdat ik begrijp dat de ander een andere communicatiestijl kan hebben dan ik en alleen dat inzicht helpt mij al enorm.

Ans – 2015

Ik heb geleerd om de communicatiestijlen te herkennen en die ook toe te passen. Ook heb ik mezelf beter leren kennen en wat voor mij belangrijk is in de communicatie. Het inzicht dat ik communiceer om tot samenwerking te komen en de gereedschappen die ik hier voor heb gekregen, zijn erg praktisch en direct toepasbaar in het “echte” leven.

Nicole – 2015

Ik heb geleerd hoe ik beter kan omgaan met mensen door middel van de diverse communicatiestijlen.

Paul – 2014
0