Yes!

Tof dat je het 'Van Passie Naar Profit' programma gaat volgen.

Je hebt hieronder nog de optie om live coaching toe te voegen aan je programma.
Erg fijn voor die stok achter de deur.

Als je betaling is ontvangen, ontvang je de eerste mail direct in je inbox.

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product Totaal
Van Passie naar Profit | Doe Het Zelf  × 1 795.00
Subtotaal 795.00
btw 166.95
Totaal 961.95
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

LIVE COACHING
Vraag je je af of zelfstandig, online leren wel voldoende aansluit op jouw individuele situatie? Voeg dan live coaching toe aan je programma. In de 2-wekelijkse calls kun je me AL je vragen stellen over jouw individuele situatie. Ik garandeer je: als jij de stappen gaat toepassen dan breek je door, dat is wat zeker is. De extra kosten voor het toevoegen van live coaching aan je programma zijn €500,-

BEN JIJ KLAAR OM TE GAAN KNALLEN?

Een bedrijf starten en een bedrijf runnen brengt uitdagingen met zich mee. Wil je daarnaast ook nog groeien als persoon en als ondernemer, dan kan dit soms nogal overweldigend zijn. Daarom heb ik mijn online programma van ‘Passie naar Profit’ ontwikkeld. In 13 weken zetten we samen de basis van jouw bedrijf (opnieuw) neer. Visie, missie, doelgroep, strategie, sales … Alles komt aan bod. Maar ook je mindset krijgt een flinke boost. Want ondernemen werkt alleen als jij er zelf in gelooft. In je business, maar vooral ook in jezelf.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...