bouw je community

Simpel en effectief

Weet jij niet wat te doen om je community uit te breiden?

Wat zijn de meest effectieve manieren en strategiën om je community te laten groeien? En hoe krijg ik de juiste mensen binnen?

Stel jij jezelf deze vragen ook regelmatig? Investeer dan nu in de Mini Cursus Bouw je Community!

“Een community is een groep mensen met een gezamenlijk doel, belang of interesse” – Erwin Blom

Of wat uitgebreider:

Een online community is een virtuele plek waar mensen met gemeenschappelijke kenmerken op vaste basis bij elkaar komen, om elkaar direct of indirect te helpen in het verwezenlijken van doelen, verwachtingen en activiteiten door middel van het delen van informatie en ideeën, waarmee zij bijdragen aan het duurzaam ontwikkelen van een gemeenschap”.

Bouw je Community Mini cursus - wat krijg je?

Leer hoe je jouw community met simpele maar zeer effectieve manieren laat groeien. Met de focus op de gemeenschappelijke kenmerken. 

Door ‘evergreens’ in te zetten én door consistente acties te doen. Door het aanbieden van de juiste informatie aan je community o.b.v. de 5 motivaties waarom mensen bij een community willen horen. En als bonus: hoe creëer je superfans!

Wat krijg je?

Een mini cursus met verschillende manieren om de aandacht op je Community te vestigen. En een voorbeeld stappen plan hoe je Community meer te betrekken bij en uit te dagen tot interactie. En de 5 motivaties van mensen om bij een Community te willen horen, zodat je daar je strategie op kunt aanpassen. Plus hoe een succes te maken van je Community! En een gesproken uitleg waarom het hebben van een Community zo belangrijk is!

0