Boost je Relatie

Dé methode om binnen 13 weken de vlinders weer terug in je relatie te brengen

Je bent als stel al wat jaren samen met je partner. Jullie werken allebei hard en jullie gezin slokt jullie beiden op. Allebei jullie eigen hobby’s en zelfs uitgaan doen jullie zelden samen. De weken vliegen voorbij en dan realiseer je je ineens dat:

 • Help, mijn relatie zit in een sleur

 • De stress van jullie werk invloed heeft op je relatie en samen zijn

 • De passie tussen jullie is verdwenen

 • De vlinders zijn weggevlogen

 • We praten alleen nog maar over wie wat moet doen

 • Je vraagt je soms zelfs af of dit nog wel de juiste partner is

 • Je seksleven is wel ok

Het is echt nog niet te laat!

Voor je het weet laat je dit jaren voorbij gaan en blijft er niks meer van jullie mooie relatie over. Dat kan toch niet waar zijn. Hoogtijd voor een serieuze Boost voor jou Relatie. Het kan nog, voor het te laat is en je verder uit elkaar groeit.

Wat gaan we doen?

Tijdens ons 13 weken durend online programma – dat speciaal voor vrouwen is ontwikkeld – ga je het maximale uit jezelf halen en het maximale uit je relatie. Je gaat zien waar de hobbels en obstakels in jouw relatie zitten. Je leert deze te herkennen en leert ze in de sneller te tackelen. Zo leer je ruzies te vermijden en irritaties direct het veld te ruimen.

Ik gebruik het 5-stappen-plan voor meer intimiteit dagelijks. En de vonken spatten er vanaf!” -Karin, ondernemer.

Maak korte metten met ‘relatiedingetjes’

 • Je krijgt echt bruikbare gereedschappen en handvatten om ‘relatiedingetjes’ anders aan te pakken.
 • Je gaat ervaren hoe is het is om het daadwerkelijk anders te doen.
 • Ook ga je werken aan je kennis, zodat je in de toekomst makkelijker omgaat met ongemakkelijke situaties die je tegen komt in je relatie, maar ook in het dagelijkse leven.

De vonken spatten er vanaf!

Door het volgen van het Boost je Relatie programma krijgt je weer een werkende liefdevolle relatie. Je zult merken dat je relatie nog beter wordt als ooit te voren. De verbondenheid komt terug. Er ontstaan minder irritaties en frustraties en is er dus ook minder ruzie.

Tijdens het volgen van het Boost je Relatie programma leer je hoe. Je gaat je relatie weer beleven als in de eerste weken / maanden toen jullie elkaar net kenden. Werkelijk, de vonken gaan er weer van afspatten.

De vlinders vliegen zo je buik weer in

Ik ben Caty Hendriks (oprichtster van Hendriks &CO) en ik geloof dat communicatie hét middel is om meer verbinding, plezier en rust in relaties en gezinnen te creëren.  Wanneer er verbinding is tussen partners gebaseerd op: respect – authenticiteit en – verantwoordelijkheid – dan heeft iedere partner namelijk de vrijheid om te zijn wie hij of zij is, inclusief zijn of haar unieke talenten en kwaliteiten!

Met als uitkomst, een groeiend zelfvertrouwen, meer plezier, samenwerking en zelfontplooiing. Hierdoor groei jij zelf, maar ook je partner. Versterk elkaar vanuit partnerschap, liefde en inspiratie. Ik kan jou leren hoe je dat kunt creëren en kan inzetten in je dagelijks leven. Echt waar, de vlinders vliegen zo je buik weer in.

Want wanneer je vanuit liefde en partnerschap acties onderneemt, hierbij rekening houdt met de ander en samenwerkt, dan ontstaat er een win-win. Zeker als ik je hierbij leer hoe je in je relatie om hulp kunt vragen en te kunnen delen in onze goede én minder goede momenten. Wedden dat de passie terug komt in jullie relatie!

Helaas heb ik zelf ervaren hoe het is als je relatie stuk loopt. Hiervan heb ik veel geleerd. Zowel in hoe we langs elkaar heen praatten, hoe de intimiteit zowat verdwenen was, hoe vermoeiend het was om “de schijn” (onbewust!) op te houden EN wat dit allemaal met mijn zelfvertrouwen deed.

Het heeft mij toen enorm aan het denken gezet; ‘hoe heeft het kunnen gebeuren en hoe ga ik dit in een volgende relatie voorkomen’, want dit wilde ik nooit meer meemaken. Dit is het moment dat ik gestart ben om alles te leren op het gebied van relaties & communicatie – van de besten ter wereld.

Dit geleerde pas ik toe in al mijn relaties en de resultaten zijn heel goed en zijn er elke dag. We houden onze relatie “schoon en opgeruimd”.

En dit door simpele technieken en een net iets andere mindset van “wil ik gelijk hebben of een gelukkige relatie?” En dit is simpel, maar niet altijd makkelijk ;).

Daarom is het ZO belangrijk voor mij dat iedereen dit leert. Want op deze manier creëren we een leukere en relaxtere samenleving om ons heen.

Met coachen en trainingen geven heb ik mijn passie gevonden en ben ik inmiddels opgeleid tot gecertificeerd trainer en coach. Ik heb in de afgelopen jaren honderden mensen en families mogen begeleiden naar meer verbinding.

Dit is de basis bij al mijn trainingen- en coaching programma’s. Bij het programma Booste je Relatie is dit de fundering. Ik leer je hoe je weer in verbinding komt met elkaar, hoe je je relatie goed houdt in vervelende situaties en de basis legt voor een hernieuwde relatie.

Lichamelijk contact dat vanzelfsprekend is

Jij wilt toch ook weer vlinders in je buik. Samen met je partner weer praten over leuke dingen, dan alleen maar praktische zaken over wie doet wat. Meer passie tussen jou en je partner en dat lichamelijk contact weer vanzelfsprekend is.

Kortom jij wilt toch ook dat de vonken er weer gaan afspatten in bed en de passie niet meer is weg te denken. Weer terug naar het gevoel wat je voor elkaar had, toen je elkaar net kende.

“Snel resultaat geeft je veel inspiratie en motivatie om verder te gaan” – Ontdek hoe Wendela de training heeft ervaren in deze video testimonial:

Het Programma

Boost je Relatie onderdelen zijn:

 • 2x online coaching sessies
  Een live coaching sessie voor verdieping en aanscherping.
  Een intensieve inkijk in je relatie, waar ik vanuit mijn coaching meekijk en meedenk. Uitgebreid kijken we samen naar de hobbels en obstakels die tijdens deze weken naar boven komen, leer je deze sneller te tackelen en kun je direct positief voorwaarts met je relatie. Aan het begin en halverwege het traject.

 • Video’s met online training en opdrachten
  Een (hele) kleine greep uit de lesstof:
  We gaan het hebben over de 4 basis bouwstenen: de basis – gereedschappen – relatie mindset – toekomst. Je leert hoe een relaxte dag te hebben, met voldoende ruimte en tijd voor elkaar. Je krijgt de 5 stappen van intimiteit. Je leert hoe de mind (tegen je) werkt en hoe onze verhaaltjes aan onszelf ons afhouden van die geweldige relatie.

 • Focus
  Tussendoor constante focus en verantwoording, zodat je bewust blijft van de leermomenten en deze blijft inzetten. Dit doe je door de opdrachten te maken en toe te gaan passen in je relatie.

 • Samenwerking
  met mij – en een kleine groep van maximaal 10 vrouwen. Je stelt vragen, deelt het geleerde en je WINS op basis van begrip en vertrouwen. Zo helpen we elkaar naar een BOOST in je relatie.

Wat zeggen de deelnemers?

Laura heeft een oké relatie en had al veel boeken & blogs gelezen over relaties. Toch had ze het idee dat er nog meer in de relatie zat. En ja, af en toe ergerde ze zich ook wel aan haar partner, maar ja dat is normaal toch? Dat heeft iedereen…, toch?

Na het volgen van de online Boost je Relatie! zijn de resultaten top! We kunnen beter naar elkaar luisteren, zien elkaar weer echt staan en de intimiteit is er weer volop.

Caty, dank je wel voor je professionele begeleiding en coaching, al je tips en luisterend oor als ik het even niet zag zitten. Een aanrader voor iedereen.

Veelgestelde vragen

Vraag 1: ik heb een goede relatie, waarom zou ik dan toch meedoen?

Antwoord: absoluut, juist dan! Nu is het het makkelijkste om bijvoorbeeld “opkomende sleur” aan te pakken of verder in te gaan op bepaalde aspecten als intimiteit & seks bijvoorbeeld. Omdat je nu nog geen last hebt van jouw EGO ;).

En als je niet investeert in je relatie, zal die dan net zo goed blijven als nu denk je?

Vraag 2: ik vind het wel prijzig vergeleken met andere programma’s?

Antwoord: dat kan ik me voorstellen en ik kan niet in jouw portemonnaie kijken.
De vraag is “wat is het je waard om die betere relatie te krijgen? En wat bieden die programma’s jou exact aan?” Ik leg het je graag exact uit in een telefoongesprek, zodat jij de keus kan maken of het je deze investering waard is.

Vraag 3: wat nou als het niet lukt binnen die 13 weken?

Antwoord: als jij het programma volgt en elke dag de video’s kijkt én de opdrachten doet én bij de coach calls bent, dan garandeer ik jou dat er verschil is na 13 weken… wat, na 3 weken al…

En zo niet, dan krijg je van mij nog 2 extra coach sessies erbij… gratis.

Zo overtuigd ben ik van dit programma.

Vraag 4: waarom moet ik aan de slag, laat mijn partner maar eens wat doen?

Antwoord: natuurlijk ligt het aan jullie alle twee als je relatie niet meer is wat het was en vraag je je af waarom juist jij als vrouw de verandering moet inzetten. Voor je gevoel heb je al het nodige gedaan om het goed te houden in je relatie, dus waarom zou jij als vrouw deze ‘boost’ gaan inzetten.
Het zijn meestal dezelfde irritaties, ruzies en situaties, die lastig te doorbreken zijn. En wordt een actie van de één gevolgd door een reactie van de ander en gaat de relatie “vanzelf” elke dag ietsje achteruit. En kost het je veel energie.

Boost je Relatie – Ga voor jouw geluk

13 weken

3 video’s per week

2 coach calls met Caty

0